δίνουμε δυνατότητα καλλιτεχνικής έκφρασης, δημιουργίας και επικοινωνίας
επαγγελματικής κατοχύρωσης με απόκτηση 
αναγνωρισμένων πτυχίων και διπλωμάτων και 
δυνατότητα συνέχισης σπουδών στο εξωτερικό παρέχουμε συστηματική μουσική εκπαίδευση όλων των βαθμίδων 
    με τον πληρέστερο τρόπο, την οποία πλαισιώνουμε με σεμινάρια
διαγωνισμούς
συναυλίες
παγκόσμιες μουσικές συναντήσεις
φεστιβάλ
συνεργασίες με πανεπιστήμια και ακαδημίες του εξωτερικού
χορωδίες νέων και ενηλίκων λειτουργούμε σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον 
που διαθέτει μουσικά όργανα
δανειστική βιβλιοθήκη και δισκοθήκη
ηλεκτρονικούς υπολογιστές
αίθουσα συναυλιών Τί δύναται των διαπορηθέντων τριών η μουσική, πότερον, παιδείαν ή παιδιάν ή διαγωγήν; Eυλόγως  δ΄ εις πάντα τάττεται και φαίνεται μετέχειν.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, Πολιτικά, Βιβλίον  Όγδοον Το Ωδείο Αγίου Στεφάνου που ιδρύθηκε το  1983 από τον Σύλλογο Γυναικών Αγ. Στεφάνου στην αρχή ως ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και στη συνέχεια ως ΩΔΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ (αρ. έγκρισης 22673/10.6.94/ΦΕΚ 472/24.6.94), λειτουργεί πληρώντας τις προβλεπόμενες  από το Υπουργείο Πολιτισμού προϋποθέσεις και είναι ισοδύναμο με όλα τα μεγάλα ωδεία της Ελλάδας. Από το 1995 λειτουργεί υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του διακεκριμένου Συνθέτη και Μαέστρου κ. Στάθη Ουλκέρογλου.

Το Ωδείο Αγίου Στεφάνου λειτουργεί σε μη κερδοσκοπική βάση. Εποπτεύεται διοικητικά από τριμελή επιτροπή, που διορίζεται από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Στεφάνου και σήμερα στελεχώνουν οι Παναγιώτα Βοτανοπούλου, Δέσποινα Κοντού και Ελένη Παπαπαναγιώτου. Σύλλογος Γυναικών Αγίου Στεφάνου αρχική τομείς σπουδών επικοινωνία συνδέσεις νέα Μικρό Φεστιβάλ Κιθάρας φωτό